Redbet

Redbet är ett svenskt spelbolag som ägs av Bonnier Gaming. Du har säkert sett redbet på tv eller kanske på Expressen, Bonnier äger nämligen också Expressen också.

De har under 2015 gjort en uppgradering av sitt odds system. Jag skulle säga att redbets starka sida är enkelheten som prioriteras framför ”häftiga design” effekter. Det är lika enkelt att lägga ett snabbt odds på redbets mobilplattform. När vi ändå är inne på plattform skall vi nämna SuperLive. Det är få andra bettingbolag som har något liknande SuperLive. När du sitter på matchen kan du betta på nästa hörna, tid i en viss zon och massa andra roliga live händelser. Det är riktigt kul och gör att man kommer ännu mer in i matchen.

Redbet betting bonus

Redbet har som många andra betting bolag en matchningsbonus vid insättning på 100% extra. Det är två saker som gör redbets betting bonus unik. Det första är positivt, de matchar bonusen ända upp till €200. De andra är lite mer negativt, de har omsättningskrav på 11a gånger innan uttag. Men för dig som ändå tänkt att spela en del hos redbet spelar detta mindre roll. Men det är alltså inte en bonus att bara ta enkelt för tex Bonustrading.

  • 100% upp till 200 Euro
  • Omsättningskravet är 11a gånger med minsta odds på 1,5

redbet-sport-screen

Bonus
Betyg
Recension
Besök
 Redbet logo100% till 2000 kronor
5/5