10Bet

10Bet är ett relativt litet betting bolag i världen. De har ingen stor budget och kör nästan ingen marknadsföring i Sverige. Varför skall man då spela på 10Bet? För det första har de en grym sportprodukt som leverar ypperlig kvalité. Man kan inte bara spela på de kända ligorna så som La Liga, allsvenskan, shl, Europa League och Champions League. De erbjuder även bettingpå sporter så som surfing, speedway, MMA, Futsal, E-sport, curling och bordstennis. Det gör 10Bet lite roligare som betting bolag. De har också en helt ok live produkt men de saknar tyvärr live stream som de andra stora bolagen har.

10bet-screen

 

Det är många som tycker det är viktigt att en sport produkt skall gå i ett ljust eller mörkt tema. Det beror såklart på personliga refernser. 10Bet går iallfall i ett relativt mörkt tema.

10Bet insättningsbonus

När du öppnar konto hos 10Bet möts du direkt av en stenhård insättningsbonus. 10Bet väljer att dubblera din insättning upp till 1000 kr i betting bonus. Bonus + insättningsbelopp skall omsättas fem gånger innan uttag. Minsta odds för att räkna omsättning är 1,6. Spel på över/under eller asiatiskt handikapp räknas inte på omsättningskravet.

Bonus
Betyg
Recension
Besök
 10Bet logo100% till 1000 kronor
5/5