Spins

Vad är spins? Det är precis som det låter, snurr. Dessa erbjuds oftast vid insättningar eller när du öppnar ett nytt konto hos något spelbolag. Du får då ett antal snurr till ditt förfogande på en eller flera spelautomater. Vilka spelautomater du får dina snurr på varierar från spelbolag till spelbolag men ett ofta förekommande spel där du kan hämta dina snurr på är Starburst. Det är viktigt att innan du bestämmer dig för att fullfölja ett erbjudande som leder till snurr att du vet vad du ger dig in på. Läs igenom de olika omsättningskraven och användarvillkoren innan du tar del av ett erbjudande.

Hur tar jag del av mina snurr?

De flesta spelbolag hanterar sina erbjudanden annorlunda från varandra men det finns alltid hänvisningar hur du går tillväga. Ofta brukar det vara att när du tagit del av ett erbjudanden kan du bara gå till den spelautomaten snurren erbjudits på och snurren kommer där att visas.

Att tänka på vid snurr

  • Ha koll på användarvillkoren och omsättningskraven
  • Ta reda på vilken spelautomat snurren erbjuds på
  • Välj ett av de spelbolagen vi listat för bästa möjliga erbjudande

För att du skall ha så bra koll som möjligt på vilket spinserbjudande som är bäst rekommenderar jag alltid våra besökare att titta in på andra sajter som även dom har listor med schyssta kampanjer. Min favorit just nu är casinoexpert.se/spins/ där man får en bra överblick över alla olika erbjudanden.

Vad är omsättningskrav?

De vinster du lyckas kamma hem genom snurr måste du oftast omsätta innan du kan ta ut pengarna. I vissa fall är snurren omsättningsfria och det innebär att du kan enkelt och smidigt ta ut pengarna direkt efter snurren är slut.

Det är viktigt att du har koll på villkoren innan du bestämmer dig för att ta del av erbjudandet. Gör du inte det är det lätt att man känner sig lurad även på grunda av att man bara varit nonchalant och inte tagit sig tid att läsa igenom kraven.

Vilken spelautomat erbjuds snurren på?

Detta är helt beroende på vilket spelbolag du spelar eller tänker öppna konto hos. Men en vanligt förekommande spelautomat är Starburst. Det finns även spelbolag som erbjuder flera olika spel du kan använda dina snurr på.