Expekt

Expekt är ett betting bolag som grundades 1999 av de två svenskarna, Christian Haupt och Conny Gesar. Expekt var ett av skandinaviens första riktiga betting bolag och har under åren utvecklats till ett av norra europas största betting bolag.

Expekt har bland annat live stream av spanska Primera Division, Italienska serie A, Europa League, tennisen Australien Open och Wimbledon. Expekt har många kända sport ambassadörer.  I Sverige har Expekt legenden Glenn Strömberg som några få lyckliga spelare har mött med Expekt.

Expekt Insättningsbonus

Expekt har en insättningsbonus som skiljer sig lite från de andra stora betting bolagen. Den har en fördel och en nackdel i en jämnförelse med standard insättningsbonusar som matchar insättning som bonus. Expekt väljer att matcha din insättning med ett gratis bet upp till 1000 kr. Om du förlorar första spelet får du alltså tillbaka insatsen. Det positiva är att du får tillbaka riktiga pengar utan omsättningskrav. Det negativa är om du vinner första vadet. Då blir det i praktiken ingen insättningsbonus. Det är därför rekommenderat att lägga en hög oddsare första gången hos Expekt.

expekt-screen-insättningsbonus55

Bonus
Betyg
Recension
Besök
 Expekt logo1000 kronor gratisspel
5/5