Starburst

Starburst är förmodligen den populäraste av spelautomater på nätet just nu. Det kan bero på många olika saker men framförallt så är det en riktigt rolig slot med skön grafik och musik. Det jag gillar mest med Starburst måste vara den sköna och avslappnande musiken i bakgrunden, samtidigt som man kan vinna en riktigt stor peng om allt går som det skall.

Starburst som en del av insättningsbonus

Många spelbolag använder just Starburst i sina insättningsbonusar då de vet att det är mångas favoritslot. Oftast är det som  spins, antingen direkt vid registrering eller vid din första insättning.

En stor anledning till att Starburst faktiskt blivit så populär som den blivit är att nästan samtliga spelbolag använder den i sina bonusar.

Hitta fler bra casino bonusar.

Information om Starburst

Starburst är en slot med totalt 5 hjul och 3 rader. Totalt finns det 10 olika vinstlinjer som du kan vinna pengar på. Starburst-symbolen fungerar som en wild-symbol och kan alltså hoppa in för samtliga andra symboler. Symbolen tar då upp ett helt hjul men kan endast visas på hjul ett, två eller tre. Får du starburst symbolar på alla tre hjul kan du helt enkelt ta hem en riktigt stor vinst.

På Starburst slotten kan du vinna med vinstlinjer både från vänster och höger. Man kan alltså säga att det egentligen är 20 vinstlinjer.