Bonus

spelbolaget att använda till att spela de olika spelen som erbjuds. Det är ett alldeles utmärkt tillfälle för dig som känner dig lite osäker och vill testa men inte riskera dina egna pengar. De pengarna du får eller de pengar du lyckas vinna genom nurr måste du sedan omsätta ett visst antal gånger innan du kan ta ut dom. Eftersom att erbjudandena är helt är det en självklarhet att man ska utnyttja dom.

Varför finns dessa erbjudandena?

Ja man kan undra varför olika spelbolag väljer att ge bort pengar eller snurr. Man ser det som ett sätt att locka till sig kunder och få spelare till just sitt spelbolag. Det kostar givetvis massa pengar för att kunna erbjuda spelarna detta men de har räknat ut att det lönar sig i längden. Det är också ett schysst sätt att välkomna de nya kunderna och med ett varmt välkomnande känner man sig också trygg när man spelar.

Tips för dig som vill ta del av ett  erbjudande

Det är viktigt att du har koll på användarvillkoren och de olika omsättningskraven som finns. Då det ofta är ganska höga omsättningskrav på pengar och snurr är det lätt att tro man vunnit massa pengar man i sin tur inte omsatt efter kraven. Därför är det viktigt att ha koll på det innan man börjar så att man i slutändan inte känner sig lurad. De flesta spelbolag har omsättnings krav på x35. Det betyder att du måste omsätta dina vunna pengar i snurr eller pengar 35 gånger innan du kan ta ut dom. Så har du fått 100 kronor att spela för måste du alltså omsätta 3500 kronor innan de pengarna kan tas ut.

Ett annat bra tips kan vara att kika in på flera stycken olika recensionssidor som alla tar upp olika bonusar för att få en bra överblick. Mitt tips är då att du kikar in på nät-casino.com.