24hbet

Spelare från Sverige kan inte spela på 24hbet då casinot inte har den svenska licensen

24Bet öppnade för första gången upp för sportspelare år 2001. Det ägs av giganten igame Malta Ltd. Ni känner säkert igen några småsaker från igame. De har sin spellicens på Malta vilket garanterar 24hBet tjänster går i en strikt reglerad miljö. Det medför också att alla vinster är helt skattefria.

Direkt du kommer in på 24hbet möts du av en ljus och fräsh sportsbook som har de rätta design detaljerna. En liten detalj vi på insättningbonus55.se gillar extra är hur oddset blinkar på startsidan när det ändras. Rött för sänkt odds och grönt för höjt odds, simpel as hell.

24hBet gör mycket reklam att de har högst odds på SHL och Allsvenskan. Det är inget bullshit utan stämmer bra. De köper in tjänsten från ett annant bolag som ser till att 24hBet alltid ligger snäppet högre än alla andra betting bolag. Det gäller endast pre game och inte live bettingen. Vi älskar 24hBets betting produkt förutom live bettingen. Den är för rörig för att snabbt kunna hitta det man vill betta på. Men 24hBets helhetsintryck är mycket bra.