Häng med Baywatch till 90-talet

Om du är en slotfantast så kanske du har hört talas om Baywatch. Om du ännu inte provat så borde du absolut testa den! Finns det något roligare än slotmaskiner med härliga, medryckande teman som tar dig tillbaka till svunna tider. I Baywatch så är det 90-talet som får återupplevas med allt som hör de åren till.

Från kalifornisk strand till slot

Kanske minns du hur livräddarna i de knallröda baddräkterna sprang runt på milslånga stränder och räddade liv? Det var handlingen för den omåttligt populära tv-serien Baywatch som sändes på 90-talet.

Med Pamela Andersson med frontfigur tog Baywatch alla tittare med storm. Här kommer nu den ikoniska tv-seriens alldeles egna slot.

Playtech är utvecklarna

Med en enkel grafik utan för mycket tjafs, så tas spelarna med till 90-talets stränder och för varje snurr så spelas intromusiken till Baywatch. Det är Playtech som har skapat sloten och en del av symbolerna utgörs av klassiska spelkort. De andra symbolerna utgörs av karaktärerna i Baywatch-serien med Pamela Anderson som wildsymbol.

Slot med hög spänning

Baywatch har tre hjul och man kan välja mellan 1-20 vinstrader och return to player är hela 96,3%. Sloten saknar en progressiv jackpot men vad gör det när spänningen i denna klassiska slot ändå är på topp. En vanlig jackpott finns dock så chansen att vinna stort trots allt ändå. Baywatch kommer även med olika funktioner som spins till sina spelare. Om du vill vinna jackpotten eller bonusar så måste du samla ihop scatters i form utav livräddningsbojar. Härliga Baywatch har verkligen ett genomgående, väl uttänkt tema som tar dig med till soliga, nostalgiska stränder.

Kommentera